Website en intranet op Aruba

In 2006 kreeg ik de kans om op Aruba een groot project te leiden. De ontwikkeling en implementatie van een intranet en een website voor het Dr. Horacio E. Oduber Hospitaal. Het realiseren van de twee projecten is gelukt binnen de vijf maanden van mijn stageperiode. Daarna ben ik nog een maand gebleven om medewerkers op te leiden het intranet en de website te vullen. Zowel het intranet als de website worden nog steeds gebruikt!

Eèn van de dingen die me van de werkzaamheden op Aruba is bijgebleven is dat de oplossing heel simpel kan zijn. Voor alleen de bedrijfsgegevens en het verslag van leidinggevende creeër je niet snel draagvlak. Maar door ook human interest als het menu van de dag, jubilea en feestdagen te plaatsen werd het intranet een succes. Mijn ervaring bestaat o.a. uit:

  • kwaliteitsbewaking
  • projectmanagement
  • draagvlak en betrokkenheid creëren
  • webredactie training geven

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *