Inwonende zorgverleners: Au Care

Sinds maart 2013 ben ik als freelance marketeer aan de slag voor Au Care. Het concept is even simpel als doeltreffend: niet Au pair maar Au Care. Een inwonende zorgverlener die een deel van de mantelzorg over kan nemen van de familie. Zo is er weer tijd om samen te genieten en niet als zorgverlener aan de slag te zijn.

En wat een ambitie en positieve energie hangt er rondom dit bedrijf. Het feit dat de ondernemers van Au Care naar Hongarije zijn gevlogen en daar een school hebben opgezet “Je moet op zijn minst basis Nederlands kunnen om goede zorg te verlenen” getuigd van de enorme hoeveelheid inzet en ambitie.

Als freelance marketeer ben ik zowel strategisch op marketing als operationeel voor de promotie ingezet. De opdracht loopt voorlopig nog wel door. Inmiddels hebben via de website en de campagnes de eerste klanten de inwonende zorgverleners al gevonden.

Ervaring met:

  • Marktonderzoek
  • Strategie & positionering
  • WordPress website
  • Analytics
  • Webredactie
  • SEO en SEA

Klik voor meer informatie over inwonende zorgverleners of bekijk deze video.