Dapp Frietwieler

Speciaal voor kleine events als een buurtfeest, verjaardag of housewarming hebben we bij Dapp de Frietwieler gebouwd. Met deze kleine frietunit kunnen we nu voor een voordelig tarief een frietervaring bieden op de kleinere evenementen en partijen van 10 tot 60 personen. Vanaf 180 EUR per dag.

Ontwikkeld in april en mei 2020 (tijdens de start van de coronapandemie in Nederland). En onze oplossing voor de evenementen van 35 personen die op dat moment, tot einde zomer 2020, nog waren toegestaan.

Ook blijkt de Frietwieler geschikt voor een nieuw type event. De drive thru verjaardag of bedrijfsevent. Onze verwachtingen zijn groot voor deze kleine unit. Het is een mooie toevoeging op onze cateringvloot. We hebben er dan ook al 2 gebouwd en verwachten er in 2021 nog 4 aan toe te voegen.

De Frietwieler moet je behalve catering en eye catcher ook zeker zien als een gezamenlijke activiteit zoals een barbecue of samen koken. Daar krijgen we leuke reacties over. Meer info: www.frietwieler.nl